REOBRE L’ESTABLIMENT CENTENARI ROY1956

Després de quasi un any de tancament del Roy a conseqüència de la pandèmia, principalment, entre altres coses, ha reobert amb l’afegitó de 1956 i amb un nou concepte que s’encamina més cap al de braseria o bistrot, i amb els horaris de servei de migdia i de nit, amb dinars i sopars. Els productes de proximitat i quilòmetre zero són els nous protagonistes de la nova…

Cafè Oriente, acabat d’estrenar als anys 20 del segle XX. Foto de Josep Maria Alegre. Entre els personatges es reconeix a Rafael Comas, propietari, amb camisa blanca i cafeteres a les mans, Ricard Baqués el nen de blanc rere el carret dels gelats, i a primer terme, Àngel Alegre, del qual en parlarem en l’article. I la única noia, Rosita Gómez.

ROY 1956: MENJAR CATALÀ EN UN CAFÈ HISTÒRIC

L’emblemàtic local ha reobert i ofereix una àmplia varietat de plats amb productes de proximitat i elaboració casolana. És una icona de Sitges (Barcelona), la preciosa ciutat que el va veure néixer fa més de sis dècades, el 1956. El Roy, com així es coneix a aquest històric bar, ha tornat a obrir les portes reconvertit en una braseria que serveix carns, peixos, entrants, postres casolanes i una àmplia varietat de plats catalans.

BACALLÀ GRATINAT AMB ALL I OLI I PATATES A L’ESTIL PAGÈS

Aquesta apetitosa proposta es troba a la carta de Roy1956, l’emblemàtic cafè de Sitges (Barcelona), reconvertit en un gastrobar on serveixen carns a la brasa i plats de proximitat amb productes locals. Aquest és el cas del bacallà gratinat amb allioli i patates a l’estil pagès, una senzilla i deliciosa proposta que es pot preparar a casa.